+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvc- дрво-пластично-брзо-склопување-табла-екструзија-линија- 61.jpg

Линија за истиснување на ПВЦ дрвена-пластична брза монтажа

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Апликација и одлика

Машината се користи за производство на производ за украсување на WPC, кој е широко користен во областа на домот и јавната декорација, има не-загадување, висок век на траење, топлинска изолација, противпожарно, лесно чистење и одржување, лесна промена и може да се рециклира. Може да биде од висококвалитетен материјал за украсување, таван, рамка на вратата, рамка на прозорецот, звучен доказ и изолација од топлина.

 

Контактирајте не