+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvc-wpc-door-board-extrusion-line-45.jpg

Линија за истиснување на ПВЦ ПВЦ врата

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Перформанси & Предности

Екструдерот на оваа линија за истиснување е специјалниот дизајниран SJZ92 конусен екструдер со двојни завртки, кој прифаќа увезени мерачи за контрола на температурата со карактеристики на висока прецизност за контрола на температурата и лесна и сигурна работа. Табелата за калибрација на вакуум е опремена со силен уред за ладење кој обезбедува ефект на ладење. Единицата за влечење е опремена со прецизен мотор за намалување и инвертер, со предности на разумна структура, моќна и стабилна сила на влечење. Секачот има сигурен и точен ефект на сечење. Стакерот има подвижна количка за редење и специјално изработен гумен заштитен слој за да спречи гребење на производот. Низводната опрема на оваа линија за истиснување користи програмабилен компјутер или домашен познат систем за контрола, за да се потврди дека машината е сигурна и стабилна.

Контактирајте не