+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/pvcpvg-conveyer-belt-cover-extruder-61.jpg

Екструдер за покривање на лента за транспорт ПВЦ 、 PVG

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Со цел техничката побарувачка на клиентот за конветерскиот ремен, Jwell успешно развива екструдер за капаци на ленти за транспортери и калап за релации, може да се обликува за површината на ПВЦ ременот, да се прилагоди дебелината на капакот, да се остават другите. Овој екструдер се инсталира на лево и десно, имаат добра пластика, голем излез, мала моќност и висок дизајн за производите
метод.

Контактирајте не