+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Извештај од отворениот ден Chinaplas 2018 и Суджоу wellвел

Време: 2018-04-25

Jвел стил

Како водечко претпријатие за индустрија за машини за истиснување, Jwell Machinery има за цел да инсистира, да се бори и да иновира, да се фокусира на искуството на клиентите, да изгради еко-ланец на интелигентирана глобална опрема за истиснување! На Кинаплас 2018, елитите на wellвел се бореа на својот пат.

Здраво отворен ден

Со цел да им дадеме на нашите клиенти подлабоко разбирање на елегантниот стил на факултетите во wellвел и професионалниот производствен капацитет на wellвел, Сужоу wellвел започна активност на отворен ден за време на Чинаплас 2018, што може да им овозможи на глобалните клиенти да дојдат во компанијата. Сега да го разгледаме спектакуларниот настан на отворениот ден на Сужоу wellвел.

Одете во wellвел

Водени од најавата на wellвел, клиентите од целиот свет среќно одеа во wellвел. Wellвел организираше автобус за испраќање клиенти до Сужоу wellвел.

Срдечен ручек
 
Wellвел подготви срдечен ручек за клиентите ширум светот, дозволувајќи им на секој пријател што доаѓа во wellвел да има пријатно искуство.
Посетете го wellвел
 
После ручекот, елитите на wellвел ги посетија клиентите низ целиот свет во Jвел, правејќи живописно и детално воведување на разни опрема за клиентите, што ќе им овозможи на клиентите подобро да ја разберат опремата на wellвел и производството на wellвел.