+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/rubber-extruder-44.jpg

Гумени екструдер

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Со цел да се задоволат потребите на пазарот, нашата компанија разви нов ластичен екструдер за ладна храна. Главната карактеристика на овој вид екструдер: системот за контрола на температурата со помош на посебна контрола на партицијата; гумениот материјал е принуден да се храни од ролерот за притисок; пластификација на ниски температури, голема моќност и мала потрошувачка на енергија. Таквите productsубезни производи за истиснување се широко користени во автомобили, возови, бродови, градежништво, силикони, жици или кабли и друга индустрија со употреба на пломби.

Контактирајте не