+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/screen-changer-system-67.jpg

Систем за менување екран

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Системот за менување хидраулични екрани на JWELL, широко распространета употреба во сите видови пластични производи, гранулација од пластика, итн., Совршен дизајн и внимателно производство, дозволете им на перформансите на производот да вреди доверба; Широк избор на структурна форма и спецификации, секогаш имаат соодветни за вашите барања

Рачна серија за менување екран:
Screw Екструдерната завртка може да извлече од менувачот на екранот, удобно е да се отстрани и исчисти
● Ја усвојува напредната технологија на заптивка под притисок, преку притисокот на полимерите, томерите управуваат со компонентите на заптивката, за да се постигне најдобриот ефект на запечатување и да се промени екранот побрзо да се промени
● модуларни комбинации, погодни за различна стандардна машина за истиснување, и хин, лесен за чистење
Investment Инвестиции со ниска цена, погодни за мал систем за истиснување.
● Минималното време на престој.
● најмал простор за инсталација,
● Погоден за различна индустрија за истиснување.


Контактирајте не