+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/ завртка-и-барел-за-екструдер-77.jpg

Завртка и буре за екструдер

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

 

1) 38CrMoAlA (JIS SACM645)
2) 42CrMo (JIS SCM440)

 

Термичка обработка
Третман со нитрирање
Електроплатирана тврда хромирана завршница
Калење со висока фреквенција
Спреј биметаличен слој
Вакуумско гаснење

Контактирајте не