+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

ШАНГАИТЕКС 2019 ДОБРЕДОЈДОВТЕ ДОБРЕДОЈДОВТЕ

Време: 2020-02-14

19-та Интернационала  Изложба на текстилната индустрија (Шангаитекс 2019) денес влезе во третиот ден. Како сигурен снабдувач на опрема за текстилна машина, резервни делови, технологија и услуга, Шангај JWELL Chemical Fiber Co., Ltd. JWELL штандот е полн со гости, привлекувајќи многу кинески и странски деловни активности за консултации и преговори.

Шангај JWELL хемиски влакна копродукции, Ltd е повеќе од 20 години во индустријата за текстилна машина. Со многу производи и одлични решенија, тоа е високо признаено од многу клиенти во Кина и меѓународни. На оваа изложба, JWELL Chemical Fiber Co., Ltd. претставува многу одлични производи, како што е намотката на биротска нова генерација, брз економски намотка на вратило CAM, нов валјак и нова машина за двокомпоненти.