+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-a1-14.jpg

Лист умре серија-JW-B-A1

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Со посебен дизајн на каналот на закачалката за палто, матрицата ја минимизира аблацијата на осетливоста на материјалот. Со прилагодливата горна усна усна, променливата долна усна удар и нормалната блокада на блокирањето, матрицата ги исполнува барањата за дебелина на разни производи. Умре е погодна за ПВЦ плоча за пенење со дебелина помеѓу 2-20мм.

Контактирајте не