+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-b1-50.jpg

Лист умре серија-JW-B-B1

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Умрета прифаќа типичен канал за закачување на палтото и прилагодлива горна усна, променлива долна усна и прачка на блокирањето на нормалата. Со системот за контрола на ширина на моделот ST, ширината на производите може да се менува без да се прекинува. Колкот е дизајниран за ABS, PS, PP еднослојна или повеќеслојна плоча со дебелина помеѓу 0.8-8 mm.

Контактирајте не