+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-c1-11.jpg

Лист умре серија-JW-B-C1

Испраќам барање
  • детали за
  • апликација

Стандарден дизајн на закачалка за капути, прилагодувањето на горната усна усна прифаќа тип на повлекување или тип на подесување на истиснување; долната усна уста може да се размени, максималниот опсег на прилагодување до 5 mm, погоден е за производство на компјутер , PMMA, GPPS, PET, еднослоен или повеќеслоен високо про transparentирен лист или плоча

Контактирајте не