+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-b-cf-97.jpg

Лист умре серија-JW-B-CF

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Дизајн на двојни проток на канали, горните и долните усни на умирање се прилагодуваат со контролата на температурата на маслото, ефектите на кожата
површината на производите е подобра и има помал внатрешен стрес, реално реализирајќи кожата и пенење. Дебелина на
производи : 5-30мм.0мм.

Контактирајте нѐ