+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-f-a1-20.jpg

Лист умре серија-JW-F-A1

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

ПВЦ облогата усвојува посебен канал на структурата на закачалката за капут, прилагодлива горната усна уста, нормално блокирање на шипката, дебелината на производството може да се прилагоди. Во парови, може да се произведе лента за специјална намена со различна дебелина и големина. Овој вид производи се широко користени во рударството, складирањето, транспортот и така натаму;
Спецификација (мм): 650, 800, 1000, 1200, 1400, 1600, 1800, 2000

Контактирајте нѐ