+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-a2-93.jpg

Лист умре серија-JW-P-A2

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Со посебен дизајн на каналот на закачалката за капут, прилагодлива горна усна усна, променлива долна усна удар и шипка за блокирање од 45 °, матрицата се прилагодува на плочата со дебелина на ABS, PE, PP со ширина под 2000 mm и дебелина од 3-30 mm.

Контактирајте не