+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-at1-58.jpg

Лист умре серија-JW-P-AT1

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Автоматско прилагодување на умре, горната усна уста е прилагодена од системот за автоматско управување што е поделена на единица за рачна контрола и единица за автоматска контрола; првиот може да ја контролира точноста во 1 mm, а вториот 300um. Се вклопува за еднослоен компјутер, PS, PP, PE, PLA или повеќеслоен лист или филм со различна ширина.

Контактирајте не