+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-c2-50.jpg

Лист умре серија-JW-P-C2

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Донесувајќи постепено форма на капка вода и рамен канал за проток на рамото, со технологија на пренасочување на триаголник, проток на стилот на скалата, ефикасно елиминирање на процесот на истиснување при висок притисок доведува до деформација на устата на мувла. Горната умрена усна е рачно подесување на типот на рачен притисок усна еластична модул. прецизно прилагодување, со рамна лента за блокирање може да го елиминира заглавениот материјал, да ги реши материјалите да се распаѓаат проблем заради предолго задржување. Умрената усна може да се размени, според различна дебелина опремена со различна отворена умрена усна.
Се применува за PC, PS, PP, PE, PLA, ПВЦ еднослојна или повеќеслојна плоча.

Контактирајте не