+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sheet-die-series-jw-p-d1-12.jpg

Лист умре серија-JW-P-D1

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Со дизајн на повеќекратно, матрицата може да ги комбинира материјалите внатре за да се обезбеди точност на филмот. Умрета усвојува микро-прилагодлива горна усна усна, фиксирана долна усна и блокада на 45 °, што е погодно за повеќеслоен лист за ко-истиснување на компјутер, ПС, ПП, ПЕ, ПЛА.

Контактирајте нѐ