+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/silicon-core-pipe-extrusion-line-91.jpg

Линија за истиснување на јадрото на силикон

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Перформанси & Предности

Суровина на подлогата за силиконска јадро-цевка е полиетилен со висока густина, внатрешниот слој користи најнизок коефициент на триење силика гел цврст лубрикант. Тоа е отпорност на корозија, мазен внатрешен wallид, удобен пренос на кабел што дува гас и ниски трошоци за изградба. Според потребите, различните големини и бои на малите цевки се концентрирани од надворешна обвивка. Производите се применуваат на мрежниот систем за комуникација со оптички кабел за

автопат, железница и така натаму.

Производствената линија може да реализира повеќе основни цевки истовремено, одвиткувајќи се со голема брзина и брзо и рамномерно да ја покрие надворешната обвивка. Синхроната влечење, пресекот и намотката на готовиот производ се контролираат од компјутер, со голема брзина на производство и ефикасност.

Контактирајте нѐ