+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/single-screw-extruder-51.jpg

Еднократна завртка екструдер

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Овој модел на опрема главно се користи за истиснување на профилот, структурата и формата на завртки и буриња се разликуваат многу, а завртките и бурињата се преработуваат прецизно што може да гарантира добра пластификација, висок капацитет и може да ги задоволи различните потреби на клиентите, електричните контролни делови се опремени во висока класа што го прави безбеден за ракување. Погоден за профил од ПВЦ \ PC \ ABS

Контактирајте нѐ