+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/spc-en Environmental-floor-extrusion-line-51.jpg

Линија за истиснување на подот на СПЦ

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Апликација и одлика

Екструдирање на подот на СПЦ преку основниот материјал на ПВЦ поминува низ четири машини за календари и ПВЦ филм во боја + ПВЦ слој + ПВЦ основа на мембраната, следно притиснете ги и залепете ги овие филмови како производи, едноставен процес, завршете ја пастата што зависи од топлината, таму не е лепак.

Предност на линијата за истиснување на подот од СПЦ

● Водоотпорен и водоотпорен, може суштински да ги реши проблемите со дрвениот производ, како лесно изгниена и проширена деформација по апсорпција на вода или погодена од влажна средина. Затоа, WPC подот на нашата компанија може да се користи во ваква околина што традиционалниот дрвен производ не може.

● Шарени, многу бои се опционални. Постојат природни дрвени чувства и дрвена текстура, а исто така можете да ја изберете бојата што ви е потребна според вашата личност.

Protection Заштита на животната средина, незагадување, загадување, рециклирање. Производите не содржат бензен и формалдехид, тоа е производи од животна средина, рециклираноста ја намалува употребата на дрво, а тоа е погодно за одржлив развој на националната политика, а исто така му користи и на општеството.

● добра огноотпорност. може ефикасно да го запре пожарот, рејтингот на пожарот да го достигне нивото Б1, кога пожарот ќе допре до производи, пожарот веднаш ќе се изгасне и нема да произведува токсичен гас.

● Лесно за инсталирање, погодно за вок, едноставни начини на градење, заштедете инсталирано време и такси.

● Не пука, не проширувајте, не е во форма, не поправајте и одржувајте, лесно се чисти, заштедува трошоци за поправка и после одржување.

Контактирајте не