+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/spining-extruder-60.jpg

Вртење екструдер

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Екструдерите од серијата JWM се користат за топење на спин на PET, PA6, PA66, PP чипови.
LTM е дизајниран во завртка, а квалитетот на топењето е подобар. Прецизноста на завртката и цевката е поголема по професионална постапка
пеење И опремен кутија за преносни запци со висока прецизност, стабилност на работата, најмал шум. соберете силно лежиште за притисок. со цел да се гарантира носење огромна моќност на оската. и да може да избере да ги опреми увезените делови за лежишта и заптивки со голема брзина.

Контактирајте нѐ