+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/sub последователна- опрема-32.jpg

Последователна опрема

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Оваа машина одговара за брусење на дебелината, фино
брусење и полирање на површината на други разни
одбори.

Машината се користи за пренесување на површина од дрво-пластична врата, дрвена пластична плоча на вратата, ПВЦ врата и wallид
табла. Користејќи пренесување на висока температура, оваа машина може автоматски да отстрани прашина и да има уред за претходно загревање на таблата.

Втиснувањето на дрво-пластика главно се користи за


шема на репресија на ПЕ \ ПП \ ПВЦ дрво пластичен втиснување профил, лист површина, тоа е подобро за производи од дрво површина на дрво текстура. површината на може да се обработи сите видови на дрво текстура, површината може да биде тврд хромирање, валјак греење, едноставна работа и отпорна на абење.

 

Оваа машина главно се користи за резба во облик на дрво-пластична табла, тврда дрвена плоча, табла со густина и табла за ормани. Употребува
три вретена како пејзажна ориентација, долги патеки и нагоре и надолу. Секаков вид гравура со компјутер.

Контактирајте нѐ