+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/tree-layer-pvc-solid-wall-pipe-co-extrusion-production-line-61.jpg

Трислојна ПВЦ цврста Wallидна цевка Ко-истиснување Производствена линија

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Перформанси & Предности

Користете два или повеќе екстрадер со конусна двојна завртка од серијата SJZ за да имплементирате ко-екструдирана трислојна ПВЦ цевка. Сендвич слојот на цевката е високо-калциумска ПВЦ или ПВЦ суровина од пена.

● Екструдерот користи супер цевка од легура, отпорна на абење; двојната завртка се храни рамномерно и прав не премостува;

● Оптимизиран дизајн на ПВЦ трислоен калап, внатрешниот канал за проток е похромиран и високо полиран, отпорен на абење и корозија; со специјален ракав за димензии, производот на цевката има голема брзина и добра површина; каналите се разумни за да се осигура дека дебелината на слојот на цевката е униформа и ефектот на пластификација на секој слој е подобар.

Machine Машината за сечење усвојува ротирачки уред за стегање за да се прилагоди на различните дијаметри на цевките, отстранувајќи ја маката за честа замена на тела. Опремена со нов вид на прилагодлив механизам за лебдење на шамирање, големината на комората може да се прилагоди во согласност со дијаметарот на цевката и дебелината на wallидот, сечењето и засекувањето може да се изведат во еден чекор. Затворен уред за вшмукување, подобар ефект на вшмукување на чипот.

Контактирајте нѐ