+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

За поддршка на глобалната „Анти-епидемија“, КИНА WВЕЛ силно ја лансираше производната линија за производство на неткаен материјал од ПП топена

Време: 2020-06-28

Со избувнувањето на „COVID-19“ во светот, CHINA JWELL ги искористи своите достигнувања во индустријата за вртење на хемиски влакна и неткаен материјал со години. За време на епидемијата, под итно барање на многу стари клиенти и сродна влада, JWELL започна да организира R&D и производна сила, силно ја лансираше PP-полипропиленската топена неткаена ткаенина, машината JWELL како една од глобалните добро познати производител на опрема за пластично истиснување, за да се реши моменталната тешка состојба во светот, покажувајќи голема улога на корпорацијата.

Како познат производител на материјали за растопена ткаенина-зора група, и други домашни индустриски лидери соработуваат со нас, Кина Wвел обезбедува линија за производство на неткаен материјал од ПП растопена во топење, целосно поддржувајќи ја глобалната работа „анти-епидемија“.

Како што сите знаеме, нетканата ткаенина разнесена од топење е најосновниот материјал на медицинска заштитна маска и е клучот за борба против епидемиската војна. КИНА WВЕЛ може брзо да обезбеди линија за производство на неткаен материјал со растопеност во растојание од 800мм-3200мм низ сопствени технички предности со години. Усвојувајте високо квалитетни основни компоненти, линија за производство на напредна технологија и висока автоматизација. Во моментот, повеќе од 30 комплети производствени линии со високи перформанси и високи излези започнаа со производство. Ударот со топење е основната компонента на производната линија, целосно поддржана од одлични партнери претставени од Zhejiang JCTIMES Die Co., итн., Ефикасно ја скратуваат испораката на производствената линија. Во моментов, целосната производна линија може да им се достави на клиентите во достава од 60-70 дена, што обезбедува силна гаранција за брзото пуштање во работа на клиентите и работата за превенција од епидемија .-

Предност на опремата

1) Професионално искуство со дизајнирање на завртки, добра пластика, стабилна изведба, погодна за истиснување со висок капацитет;
2) Систем за филтрирање со висока прецизност и систем на пумпа за топење, жив притисок на истиснување на контролата на блиската јамка стабилно;
3) Компоненти со висока прецизност на истиснување на умре и spinnerets, задоволуваат високо квалитетно производство на производи;
4) Професионален систем за лакирање отпорен на висока температура, оптимизиран дизајн на систем за негативен притисок;
5) Целосно автоматизирано сечење на Интернет, систем за ликвидација, стабилно работење со голема брзина;
6) Донесете Сименс со високи перформанси PLC интегриран систем за контрола;
7) Едношалтерска услуга, опремена со висока температура печка, статички електрет, вакуумско чистење и опрема за тестирање