+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/tpo-pvc-eva-pe- водоотпорен-лист-екструзија-линија-55.jpg

Линија за истиснување на водоотпорен лист TPO, PVC, EVA, PE

Испраќам барање
  • детали за

Апликација и одлика

Компанијата Jwell прифаќа солидна ролна за комбинирање на повеќеслојни, оваа нова технологија го прави листот TPO да има добра функција од откривање на ветерот. Водоотпорниот лист TPO е нов вид на водоотпорен производ, кој се произведува со термопластичен полиолефин плус антиоксиген и пластификатор и така натаму, средниот слој е полиестерска ткаенина за зајакнување, површината е ламинирана со текстилни влакна и алуминиумска фолија. Овој вид на водоотпорен лист TPO има

одлики на добра водоотпорна и еластичност. Тоа главно се користи за куќа, тунел 、 подрумска архитектура и други водоотпорни полиња.

Главно се користи за производство на водоотпорен лист ПВЦ, ЕВА, ПЕ, се користи за водоотпорна индустрија во куќа, архитектура и подрум, архитектурен водоотпорен проект во резервоар, брана, тунел за пат, тунел за шини, засолниште за бомби, депо за жито, депонија за отпадоци, отпад отстранување на вода, итн.

Контактирајте нѐ