+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/разновидни-видови-на -военци-прикажани- во- chinaplas-43.jpg

Разни видови ролки прикажани во Chinaplas

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Се користи во производство на леано филм CPP, LDPE, LLDPE. Користење на уникатен дизајн на двослоен спирален тркач, подобро ладење, постабилен квалитет на производот, поголем капацитет. 
Параметрите на производот се како што следува:
1, Цилиндричност, точност на толеранција на концентричност: 0.01 мм
2, грубост на површината на ролната: Ra0.01
3, Точност на контрола на температурата: +/- 0.5
4, брзина на линијата: 160-500м / мин
5, Динамичка рамнотежа: ниво G2.5

Се користи во производство на ПЕТ, ПП / ПС, компјутер и други листови. Употреба на тенки ledидови високо-ефикасно ладење мелење спирала тркач дизајн, ладење подобро, поголем капацитет. Ролери преку подобрен дизајн, за да издржат мала количина на висок притисок врз променливата.
Параметрите на производот се како што следува:
1, Точност на толеранција на концентричност, концентричност: 0.01 мм
2, грубост на површината на ролната: Ra0.005
3, Точност на контрола на температурата: +/- 0.5
4, брзина на линијата: 5-30м / мин
5, Динамичка рамнотежа: ниво G6.3

Контактирајте не