+-86 519 87878918-
англискиEN

Вести

Ти си тука : Почетна / Вести

Одете во JWELL, комуникација лице в лице, услуга од срце до срце

Време: 2019-05-24
  • 3 ден од изложбата

 

Топлина, топлина, топлина, возбуда, ентузијазам ... Ова е вистинското прикажување на меѓународното изложбено поле за гума и пластика Chinaplas2019. На 23 мај, третиот ден од изложбата Chinaplas2019, изложувачите се уште се ентузијасти, силниот интензитет продолжува да се зголемува, и страницата е екстремно жешка.

1.jpg

 

Во толпата, штандот jinwei, со одличен квалитет на производот и одлична услуга, сè уште привлекува многу посетители да дојдат на консултации и преговори.Голема популарност, интимна услуга, богати производи на клиентот оставија длабок впечаток.

 

2.jpg

3.jpg

4.jpg5.jpg

 

Othинвеи штанд како фаза на производи и повеќе пријатели да комуницираат, да привлечат поголемо внимание на клиентите, штандот за weинвеи им носи на клиентите не само деловна соработка, туку и како пријатели, да седат, да разговараат, да комуницираат, да дискутираат, да уживаат во крајното искуство што им го даваме на клиентите!

6.jpg7.jpg

8.jpg

9.jpg

Одејќи во штандот на weинвеи, ќе го најдете објаснувањето на пациентот за деловниот персонал на самото место, внимателното водство на техничкиот персонал и ангелската насмевка на логистичкиот персонал, така што посетителите можат подобро да ги искусат нашите производи.

10.jpg

11.jpg

 

12.jpg13.jpg

Доброто време е секогаш кратко, изложбата Chinaplas2019 е само последниот ден, ако не сте дошле на штандот да побрзате, машината jinwei сè уште ве чека на старото место (штанд 1.1f01), се гледаме тогаш!

14.jpg

Контакт: Мишел ианг

mail:[заштитена по е-пошта]

Whatsapp / Wechat / Line / Skype / Телефон: +86 18851210802