+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/ водоотпорен-лист-лист-серија-серии-93.jpg

Водоотпорен лим серпентина умре серија

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео


ПВЦ, ЕВА, ПЕ нов вид на водоотпорен материјал имаат високи перформанси на анти-пропустливост, водоотпорност, термо-стабилност и криогена имот, висока јачина и издолжување и имаат карактеристика на отпорност на стареење, се широко користени за водоотпорност во градењето на покривот на индустријата и
граѓанска градба, подземно, тунелско, вештачко езеро итн.
Карактеристики:
● CAD на колектор што го прави материјалот дистрибуирајќи подеднакво и реализира широки производи.
Lip Издолжената умрена усна ја подобри униформната ориентација, го намали експанзијата на умре, многу ја подобри реакцијата на регулирање.
● Линија на пресек за кривина формирана на спојот помеѓу централниот колектор на комората за умре и умрената усна може да го подобри протокот на страничните насоки и дистрибуција.
Upper Микро-прилагодлива горна усна усна и променлива долна усна усна за производство на различна дебелина (1-4мм, максимумот е 10мм.
● Со функција на прилагодување на ограничувачката лента и да биде погоден за истиснување на различни материјали и дебелина.

Контактирајте не