+-86 519 87878918-
англискиEN
  • /img/yf-series-pepp-and-wood-pvc-and-wood-foamed-panel-extrusion-line-57.jpg

YF серија PE, PP и дрво, ПВЦ и дрво (пенирано) Панел екструзија линија

Испраќам барање
  • детали за
  • Фабричко видео

Екструдерот на оваа линија за истиснување е специјалниот дизајниран SJZ92 конусен екструдер со двојни завртки, овој екструдер е опремен со мерачи за контрола на температурата кои имаат предности на висока прецизност за контрола на температурата, лесни и сигурни операција. Табелата за калибрација на вакуум опремена со силен уред за ладење кој обезбедува ефект на ладење. Гасеница тип единица за влечење, опремен со прецизен мотор за намалување на брзината и инвертер, има предности на разумни структура, моќна и стабилна сила на влечење. Секачот има сигурен и точен ефект на сечење. Стакерот го има подвижниот количка за редење и специјален направен гумен заштитен слој за да се спречи гребење на производот. Низводно  опремата на оваа линија за истиснување користи програмабилен компјутер или домашен контролен систем за стабилен и сигурен
операција.

Контактирајте нѐ