+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/biaxially-oriented-die-75.jpg

Biaxially Orientuar Vdes

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Vdes është pjesë thelbësore e fletës së derdhur të orientuar në mënyrë biaksiale, e vendosur drejtpërdrejt për të hedhur formën dhe uniformitetin e trashësisë së fletës. Kjo fletë hedhëse e orientuar në mënyrë biaksiale miraton modelin e kanalit të rrjedhës së varëses së veshjes dhe pajiset me softuer profesional të analizës së lëngjeve kompjuterike, analizë CFD të kanalit të rrjedhës dhe optimizim, për të marrë parametrat më të mirë të lëngut. Rregullimi i hapjeve të kunjit miraton rregullimin automatik të buzës së tipit shtytës-tërheqës , përmes trashësisë matëse të trashësisë së të dhënave të zbuluara përmes përpunimit të programeve kompjuterike pas reagimeve në bulonat speciale rregulluese të zgjerimit termik të buzës, për hapjen automatike të trashësisë së buzës së vdesë rregullim i mirë, kontroll efektiv i saktësisë së produktit. Ky material vlen për: BOPP, BOPS, BOPA, BOPET, produkte BOPI etj.

 

Drejtësia e buzës, vrazhdësia dhe madhësia e këndit të mprehtë të buzës ndikojnë drejtpërdrejt në cilësinë e produkteve. Pas
eksperimentet dhe demonstrimi i përsëritur, përdorimi i trajtimit të forcimit lokal të pulsit me valë të shkurtra mund të jetë efektiv në përmirësimin e cilësisë së vdes. kështu që ngurtësia e sipërfaqes së ngurtësuar, përsosja e mikrostrukturës, rezistenca ndaj konsumit është më e lartë se procesi konvencional i shuarjes. Drejtësia e buzës dhe rezistenca ndaj gërryerjes janë më të mira.


1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI