+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/bimetallic-screw-and-barrel-10.jpg

Vidë dhe tytë bimetalike

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Për vidën tonë bimetalike, ne kemi miratuar teknikë të përparuar (HP / HVOF) të procesit të forcimit të sipërfaqes nga e gjithë sipërfaqja e vidës, aliazh WPT1 me kostume rezistente ndaj korrozionit për najlon, PVC, PC, PMMA dhe kështu me radhë. kostume rezistente ndaj temperaturës për pluhur magnetik, magnez dhe pluhur alumiumi, injeksion bakeliti etj. WPT2 është i pajtueshëm me WPT3 dhe WPT1.

Për bimetalikën tonë, ne kemi ngritur përqindjen e tungstenit që përmbahet në aliazh në 30% dhe 50% nga 10% e mëparshëm, dhe gjithashtu kemi rritur gjatësinë e përpunimit në 4000 mm nga gjatësia e mëparshme prej 3000 mm.


1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI