+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

CHINAPLAS2018 Pajisje të shkëlqyera- Linja e nxjerrjes së tubit izolues termik me diametër të madh.

Koha: 2018-04-22

Linja e nxjerrjes së tubave të izolimit termik me diametër të madh 2m të prodhuar nga Shanghai Jwell Pipe Equipment CO, LTD po merr drejtimin në industri. Dizajni është unik dhe i ri, duke adoptuar ekstruder me një vidë me efikasitet të lartë, me automatizim të nivelit të lartë, i cili mund të përmbushë lehtësisht funksionimin, prodhimin e vazhdueshëm, të qëndrueshëm dhe të besueshëm.

1. Performanca e linjës së nxjerrjes së tubave të izolimit termik JWELL.
 
(1) Ekstruderi miraton ekstruder me një vidë me efikasitet të lartë, dhe teknologji të përparuar të huaj të importuar. Motori i makinës dhe procesori Siemens PLC mund të sigurojnë funksionimin e qëndrueshëm dhe të besueshëm të pajisjeve. Sistemi i kontrollit të temperaturës së ekstruderit duke përdorur sistemin e kontrollit Siemens PLC dhe modulet e zgjerimit, saktësia e temperaturës mund të kontrollohet midis ± 0.5.
(2) Myk
(A) Myku është strukturë spirale, duke përdorur çelik aliazh me cilësi të lartë, me trajtim kromi.
(B control Kontrolli i temperaturës së bërthamës së mykut miraton ngrohjen elektrike, se saktësia e temperaturës është e lartë dhe tubi i bakrit të vajit nuk do të ketë karbon. 
(C are Ka shumë zona ngrohjeje, të cilat mund të kontrollojnë temperaturën e secilës zonë të mykut.
 
(3) Rezervuari i kalibrimit të vakumit dhe rezervuari ftohës duke përdorur materialin prej çeliku inox, prerja e avionit të ujit, dizajni i bllokut. Hunda duke përdorur bashkimin e ndryshueshëm shpejt, e cila mund të pastrohet dhe ndryshohet më lehtë, që kanë kapërcyer problemin e çmontimit të vështirë të instalimit fiks.
 
 
(4)Njësia e tërheqjes e llojit të vemës ka avantazhin e funksionimit të lehtë, tubit më pak të grisur, tërheqje të fortë dhe funksionim të qetë.
 
(5)Rrokullisja e prerësit përdor përbërës strukturor çeliku, i cili ka forcë të lartë dhe të qëndrueshme në përdorim.

 
2. Karakteri i tubit izolues termik PE
Përdoret gjerësisht në rrjetin e gazsjellësit të lëngshëm/gaz, tubacionin kimik, inxhinierinë e naftës inxhinieri termike, kimike, rrjetin e ngrohjes qendrore, tubin ajror të ajrit të kondicionuar qendror dhe projektet komunale, etj.
(1) Kosto e ulët.
(2) Më pak okupim toke, ndërtim i shpejtë, i mirë për mbrojtjen e mjedisit.
(3) Tubi i xhaketës mund të kursejë energji, kundër korrozionit, të ketë performancë të mirë izolimi dhe jetë të gjatë pune.
(4) Ka linja alarmi për rrjedhje, e cila është e sigurt. Sapo kishte një rrjedhje diku në tub, nga transmetimi përmes linjës së alarmit, mund të tregonte vendndodhjen e saktë të rrjedhjes dhe shkallën e rrjedhjes në instrument, dhe të informonte inspektorin që të merrej me tubin që rrjedh shpejt, për të konfirmuar funksionimin e sigurt të nxehtësisë rrjeti i tubave.

3. Specifikimet e zakonshme të tubit të izolimit termik
 
4. Prodhimi linjë