+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

CHINAPLAS2019 Pajisje të shkëlqyeshme- Linja e nxjerrjes së tubave me trashësi të madhe HDPE

Koha: 2019-05-15

1.jpg

2.jpg

Për të përmbushur kërkesën e tregut, kompania jonë ka rekomanduar zyrtarisht linjat e prodhimit të tubave të mureve super të trasha të serisë JWPE/T me të drejta të plota të pavarura të pronësisë intelektuale për klientët tanë pas shumë hetimeve dhe duke u mbështetur në aftësitë e saj të forta të R&D. Pavarësisht nëse është prodhimi i tubacionit të furnizimit me ujë me presion të lartë ose tubacionit të gazit, kjo seri linjash prodhimi mund të plotësojë plotësisht nevojat tuaja.

6.jpg

Fushëveprimi i Linjës së Prodhimit:OD160mm-OD2000mm

Lista Standarde e të Dhënave:PE100
Standardi i tubave: ISO 4427-2007 

Modeli i linjës

Gama e OD (mm)

 Maks. Trashësia

JWPE/T-450

OD110-OD450

OD450 (SDR7.4,2.5Mpa , 61.5mm

JWPE/T-630

OD160-OD630

OD630 (SDR7.4,2.5Mpa , 85mm

JWPE/T-1000

OD500-OD1000

OD1000 (SDR9,2.0Mpa , 111mm

JWPE/T-1200

OD630-OD1200

OD1200 (SDR11,1.6Mpa , 109mm

JWPE/T-1600

OD900-OD1600

OD1600 (SDR13.6,1.25Mpa, 117.6mm

JWPE/T-2000

OD1200-OD2000

OD2000 (SDR17,1.0Mpa, 117.6mm

 

Karakteristikat e Linjës së Prodhimit:

(1)Miratimi i modelit të strukturës së vidave 38, 40 me një aspekt të madh, në garancinë e plasticizimit të njëtrajtshëm në rrethanat e nxjerrjes prej 30% në 50% më shumë se vidat tradicionale;

(2)Miratimi i sistemit inovativ të menaxhimit të konsumit të energjisë e bën konsumin e energjisë të kësaj serie linjash prodhimi 10% - 15% më të ulët se ai i produkteve të ngjashme në treg;

(3)Aplikimi i sistemit të kontrollit të peshës së njehsorit pa peshë siguron uniformitetin e diametrit të produktit dhe qëndrueshmërinë e peshës për metër;

(4)Miratimi i një sistemi ndërhyrës të formimit të temperaturës konstante të tipit LCT-300 me të drejta plotësisht të pavarura të pronësisë intelektuale mund të kontrollojë në mënyrë efektive devijimin e trashësisë së murit të produkteve dhe të zvogëlojë shumë ndikimin e fenomenit të rënies në produkte;

7.jpg

(5)Dizajni novator i sistemit të ftohjes me vakum miraton kontroll adaptues të ciklit termik, i cili zvogëlon shumë konsumin e energjisë duke siguruar efikasitetin e ftohjes;

(6)Pajisja tërheqëse e gjeneratës së re HO-III miraton mënyrën e centralizuar të kontrollit pikë për pikë për të siguruar qëndrueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e shpejtësisë lineare të secilës kthetër tërheqjeje, mënyrën e përshtatshme të konvertimit të specifikimeve dhe treguesin e saktë të pozicionit të zvogëlojë shumë kërkesat për operatorët;

(7)Vënia në punë e pajisjes së re të prerjes NC-III pa çip garanton prerjen e qetë dhe të rregullt të produkteve dhe zvogëlon shumë probabilitetin e prerjes dytësore. Teknologjia inovative e prerjes me veprim të dyfishtë në linjën e prodhimit të kalibrit të madh mund të sigurojë që linja e prodhimit të mos ndalet për shkak të zëvendësimit të pjesëve të prekshme, duke sjellë kështu përfitime afatgjata dhe të qëndrueshme për klientët.

Kontakti: Michelle Jiang

Mail:[email mbrojtur]

Whatsapp/Wechat/Line/Skype/Telefon:+ 86 18851210802