+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

CHINAPLAS2018 Pajisje të shkëlqyera- Linja e re e nxjerrjes së tubave të valëzuar për sistemin e ventilimit

Koha: 2018-04-21

Sistemi i ventilimit është një grup i sistemit të pavarur të trajtimit të ajrit i përbërë nga sistemi i furnizimit me ajër dhe sistemi i shkarkimit. Sistemi i ventilimit të tipit të tubit përbëhet nga ventilatori dhe pajisjet e tubave të sistemit të ventilimit, të cilat mund të shterojnë ajrin e brendshëm përmes importimit të ajrit të freskët i cili pastrohet nga ventilatori i sistemit të ventilimit në shtëpi. Tubi i sistemit të ventilimit është përbërësi më i rëndësishëm i tubacionit të sistemit. Sistemi i ventilimit mund të krijojë një mjedis të brendshëm të shëndetshëm dhe të jetueshëm për ata përdorues përfundimtarë të klasës së konsumatorit.

Shtresa e brendshme dhe shtresa e jashtme e tubit të valëzuar të sistemit të ventilimit përbëhet nga materiale PE me veti të ndryshme. Dizajni i strukturës së valëzuar të dyfishtë të zbrazët bën që tubi jo vetëm që mund të instalohet në tavan dhe tavan të pezulluar, por gjithashtu është zgjedhja ideale për tu instaluar në beton për shkak të performancës së rezistencës super presion. Dizajni i veçantë i strukturës së valëzuar të dyfishtë të zbrazët ka veshje anti -statike dhe antibakteriale, dhe muri i brendshëm është shumë i lëmuar, i lehtë për tu pastruar, tërheqje e ulët e fërkimit, i papërshkueshëm nga zëri dhe ruajtja e nxehtësisë.

Dallimi midis tubit të valëzuar të sistemit të ventilimit dhe tubit normal të valëzuar rrethor.
1. Përqindja e mureve të brendshme dhe të jashtme është e ndryshme
2. Materiali i murit të brendshëm është i veçantë, trashësia është shumë e hollë
3. Kërkesa të larta fleksibiliteti.

Pajisjet e tubave Shanghai Jwell CO, LTD zhvilluan linjën e re të prodhimit të tubave të sistemit të ventilimit i cili ka saktësi të lartë përqendrimi për pjesën e përparme dhe të pasme dhe ka zhvilluar strukturë specifike të mykut për karakteristikat materiale të tubave të sistemit të ventilimit. Xhaketa speciale e ujit është më e përshtatshme për serinë e tubave të valëzuar të sistemit të ventilimit. Makina formuese miraton ftohësin vertikal të tipit të ri, që pozicionimi i mykut të vdesë të bëhet më i saktë dhe i lehtë për tu ndryshuar, gjë që mund të jetë më e përshtatshme për t'u trajtuar nga klienti.