+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

CHINAPLAS2018 Pajisje të shkëlqyera- Linja e nxjerrjes së bordit të montimit të shpejtë të PVC

Koha: 2018-04-18

1,extruder

Ky ekstruder ka përparësinë e konsumit të ulët të energjisë, kapacitetit të lartë, nxjerrjes së qëndrueshme të materialit dhe jetës së gjatë të shërbimit.
2,
njësia e kalibrimit të vakumit

2.1 Bazuar në gjerësinë, specifikimet për tabelën e kalibrimit janë: YF300, YF400, YF600 ..
2.2Tabela e kalibrimit mund të lëvizë lart e poshtë, djathtas dhe majtas me kontroll elektrik. Kjo pajisje gjithashtu ka pajisje për kufizimin e pozicionit dhe pajisje butoni emergjence.
2.3 Sistemi i ftohjes dhe kalibrimit të ujit është pjesa kryesore për të siguruar që sipërfaqja e rrafshët dhe sipërfaqja e lëmuar dhe shkëlqyese dhe të rrisë kapacitetin.
3,
njësi transportuese

3.1 Bazuar në gjerësinë, specifikimet për njësinë hual-off janë: YF300, YF400, YF600 .. 
3.2 Njësia e tërheqjes lidhet drejtpërdrejt me motorin dhe ka pajisjen për kufizimin e pozicionit dhe pajisjen e butonit të urgjencës. Rripat si lart ashtu edhe poshtë kontrollohen nga invertori i frekuencës.
4,
 anembanë prerësit 

Ky prestar ka efikasitet të lartë dhe përgjigje të shpejtë të prerjes. Sipërfaqja e prerjes për produktin është e pastër dhe e rregullt dhe nuk ka nevojë për përpunim për herë të dytë.
5,
stacker

5.1Ky grumbullues është shumë automatik dhe punon me shpejtësi, gjë që gjithashtu mund të kursejë koston e punës.
6,
Produkt

6.1 Dërrasa e murit PVC nxirret nga nënshtresa PVC e ekstruderit dhe më pas përdorni njësinë e veshjes për të bërë filmin me ngjyra PVC të veshur një herë me shtyp. Procesi i tij i thjeshtë, i ngjitur me zam miqësor ndaj mjedisit, pa erë, jo toksik, pa ndotje.
6.2 Dendësia e pllakave të integruara të PVC: 0.8-1 ton/m3
6.3 Përparësitë e Wallboard të Integruar të PVC:
1) I papërshkueshëm nga uji dhe lagështi. Ai zgjidh në thelb problemin se produktet e drurit mund të kalbet dhe zgjerohen dhe deformohen pas thithjes së lagështisë dhe mund të përdoren në një mjedis ku produktet tradicionale të drurit nuk mund të aplikohen.
2) Parandaloni insektet dhe termitet, eliminoni në mënyrë efektive ngacmimet nga insektet dhe zgjasni jetën e tyre të shërbimit.
3) Ngjyra dhe e disponueshme në shumë ngjyra. Jo vetëm që ka cilësi natyrore të drurit dhe cilësi të drurit, por gjithashtu mund të personalizohet sipas ngjyrës së tyre të dëshiruar.
4) Panelet dekorative PVC janë të lehta në peshë, izoluese të nxehtësisë, izoluese të nxehtësisë, rezistente ndaj lagështirës, ​​rezistente ndaj zjarrit, rezistente ndaj acidit bazë dhe rezistente ndaj korrozionit.
5) Qëndrueshmëria, dielektrike, e qëndrueshme, kundër plakjes, e lehtë për tu bashkuar dhe lidhur.
6) Forca fleksulare dhe qëndrueshmëria e ndikimit, zgjatje e madhe në pushim.
7) Sipërfaqja është e lëmuar, me ngjyrë të ndritshme, shumë dekorative dhe ka një gamë të gjerë aplikimesh dekorative.
8) Procesi i ndërtimit është i thjeshtë dhe i lehtë për t'u instaluar. Materiali përdor një formulë miqësore me mjedisin që nuk përmban subst të dëmshëm