+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

CHINAPLAS2018 Pajisje të shkëlqyeshme- Linja e nxjerrjes së spirales me shkumë XPE

Koha: 2018-04-15

 

Karakteristikat e linjës: bazohet në përvojën 20 -vjeçare të projektuar me vida të Shanghai Jwell Extrusion Machinery Co, Ltd, për të siguruar linjën kryesore të fletës më shumë stabilitet dhe prodhim më të lartë; duke përmirësuar vazhdimisht strukturën e modelit të vidave XPE, duke nxitur linjën e prodhimit prodhim më i lartë, konsum i ulët i energjisë, gjerësi e gjerë, vrima e shkumëzimit është e vogël dhe kështu me radhë shumë përparësi, kështu që për t'i shërbyer kërkesave të ndryshme të klientëve, ne kemi dy seksione të furrës dhe tre seksione të furrës për opsionin e klientit:

 

 

Efikasitet i lartë: prodhimi rritet me më shumë se 30%, dhe gjerësia e produktit mund të arrijë 2200mm.

Kursimi i energjisë: kurseni gaz 100 metra kub /24 orë.

 

 

Aplikimi: produkti është i fokusuar në makinën, sportet dhe fushat e dekorimit të shtëpisë, është material ideal për dyshemenë e këmbës së makinës dhe gjendjen e ajrit për të mbajtur ngrohtë

 

 

Fusha e aplikimit:
1. Zbatimi i industrisë së automobilave:
Brenda pllakës mbrojtëse të derës së makinës, membrana e derës së papërshkueshme nga uji të automobilave, rreshtimi i parmakut të derës së automobilit, tubi i ventilimit të automobilave; dërrasa e mbuluar me diell, jastëk izolimi i nxehtësisë, dysheme dyshemeje, jastëk bagazhi; Vulosni pjesët e fërkimit.
2. Zbatimi i industrisë së ajrit të kondicionuar:
Izolimi i kanalit të ajrit të kondicionuar, thithja e goditjes, thithja e zërit. Tub izolues i kondicionimit të ajrit, tubi i pikimit, thithja e goditjes nga kompresori, thithja e zërit, ruajtja e nxehtësisë.
3. Zbatimi i industrisë së ndërtimit:
Material i papërshkueshëm nga uji, izolimi i mureve, izolimi i çatisë dhe materialet izoluese, jastëku i izolimit të zërit të dyshemesë, etj.
4. Zbatimi në industrinë sportive:
XPE dhe IXPE përdoren në industrinë sportive herët, dhe janë relativisht të zakonshme dhe të pjekura. Për shembull: dyshek sportiv, dorezë, jastëk, dysheme për kampe, jogë, mat, dyshek ngjitjeje, dysheme sportive për lëndinë dhe forma të ndryshme.
5. Aplikimi i materialit të këpucëve dhe industrisë së bagazheve:
XPE dhe IXPE përdoren në industrinë e këpucëve dhe çantave për të zëvendësuar EPE si materiali kryesor i brendshëm.
6. Aplikimi i materialeve lundruese, lodrave dhe industrisë së kohës së lirë:

XPE, IXPE si material lundrues, mund të përpunohet në xhaketë shpëtimi, unazë noti, bord lundrues, dërrasë sërfi, vozitje të kohës së lirë, etj. XPE dhe IXPE janë të lehta për tu marrë formë, dhe ato mund të prodhojnë materialin bazë më të mirë për lodrat dhe produktet e kohës së lirë pa deformime dhe karakteristika jo toksike dhe të padëmshme.

 

 

Tel:021 6959 1085

Shto: Nr. 111 Rruga Chun YI Z Zona Industriale Huang Du District Jia Ding District., Shanghai