+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/co-rotating-conical-twin-screw-extruder-85.jpg

Ekstruderi konik me vidë binjake bashkë-rrotullues

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Në mënyrë që të përmbushë kërkesat e tregut, JWELL zhvillon me sukses serialet e ekstruderit konik rrotullues me dy vida. Përdoret kryesisht për përpunimin e materialit të ngurtë PVC dhe kabllove të ndryshme që paletizojnë, pajisjet kryesore kanë kapacitet të lartë, karakteristikë të kursimit të energjisë e cila aprovohet nga klientët.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI