+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

Pajisjet - Makineria e formimit të goditjeve me tas notues JWZ-BM30F / 160F / 230F

Koha: 2019-05-15

1.jpg

2.jpg

JWZ-BM30F / 160F / 230F Makinë e formimit të enëve me ujë

 Tai mjedis i shkëlqyer i peshkimit të liqenit i kombinuar me teknologjinë e kulturës së peshkut me kafaze të larta ka ndryshuar mënyrën tradicionale të thjeshtë të peshkimit, ka prodhuar produkte ujore me cilësi të lartë, ka krijuar një konkurrencë efikase në treg dhe ka promovuar zhvillimin e shpejtë të kulturës së peshkut të kafazit të liqenit. Ka metoda të ndryshme për akuakulturën plastike në det të hapur. Platforma lundruese e ndërtuar nga vozitësit dhe pjesa nënujore e kapur nga rrjetat e peshkimit janë zgjedhjet e shumicës së njerëzve në ditët e sotme. Konsumatorët mund të vendosin vetë madhësinë e pellgut të peshkut, gjë që është jashtëzakonisht e përshtatshme. Instalimi dhe transportimi i شنlës Xinyi është i thjeshtë dhe mund të zbërthehet në specifikime të vetme. Kombinimi i instalimit është fleksibël dhe i ndryshueshëm sipas kushteve të ujit në vendin e instalimit. Duke pasur parasysh situatën e ashpër të hapësirës së madhe dhe rrjedhjen e shpejtë në zonën e ujit, përgjimi sipas fazave mund të zbatohet, i cili mund të zvogëlojë në mënyrë efektive shqetësimin në procesin e instalimit, dhe gjithashtu mund të zgjidhë ndikimin me intensitet të lartë të prodhuar nga rrjedha e dekompozimit në mënyrë më efektive dhe më të mirë për të arritur rezultate më të mira. Kostoja e instalimit dhe kostoja e mirëmbajtjes janë të ulëta. Pas instalimit, nuk ka nevojë për mirëmbajtje dhe mirëmbajtje të shpeshtë, gjë që kursen kosto të mëdha të mirëmbajtjes në periudhën e mëvonshme dhe kursen më mirë koston njerëzore. Material i përforcuar kundër korrozionit, anti-ngrirjes, anti-oksidimit, anti-purpurt, i cili nuk i nënshtrohet ujit të detit, kimikateve, kimikateve, njollave të vajit dhe erozionit të organizmave ujorë; pa ndotje, pa dëmtime të mjedisit. Jeta e produktit është më shumë se 15 vjet. Përveç përdorimit të dobët të forcës së fortë natyrore dhe të krijuar nga njeriu, nuk ka nevojë të shpenzojë asnjë tarifë mirëmbajtjeje dhe tarifa mirëmbajtjeje. Isshtë e lehtë për tu mbledhur, e përshtatshme dhe fleksibël. Struktura rrethore dhe gjysmërrethore mund të mbajë të gjitha llojet e shtrimit të tubacionit. Mund të kursejë një numër të madh të kostove të mirëmbajtjes dhe riparimit. 

6.jpg

 

Linja e prodhimit ka përparësitë e mëposhtme:

1. I përshtatshëm për prodhimin e specifikimeve të ndryshme të notave të vegjël dhe notave të mëdhenj të akuakulturës;

2. Adoptoni sistemin e nxjerrjes së prodhimit të lartë dhe vdesin e magazinimit;

3.Miratoni sistemin e shërbimit të kursimit të energjisë.

 

7.jpg

Kontakti: Michelle Jiang

Mail:[email mbrojtur]

Whatsapp/Wechat/Line/Skype/Telefon:+ 86 18851210802