+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/film-die-series-12.jpg

Film Die Seri

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Koka e vdes miraton një kanal të rrjedhës të tipit ujë-rënie të formës V, me teknologjinë e shmangies dhe trekëndëshin e veçantë që stabilizon strukturën. Për të përbërë shtresën dhe për të përmirësuar saktësinë e procesit të nxjerrjes për të eleminuar në mënyrë efektive modelet e formës 'M' dhe 'W'. Buza e sipërme vdes duke përdorur rregullimin e hollë manual të tipit push-off + rregullimin automatik të hollësishëm të buzës, diapazoni i rregullimit manual është ± 1mm, diapazoni i rregullimit automatik ± 300um; Në lidhje me pjesët e kontrollit të rregullimit të buzës automatike, ne përdorim sistemin e avancuar të kontrollit të lakut plotësisht të avancuar aktualisht dhe atë automatik Sistemi i matjes e bën trashësinë e produktit në ± 2% saktësisht, matësi i trashësisë on-line është zbulimi automatik i vazhdueshëm i skanimit shpesh, mund të tregojë tolerancën e saktë të trashësisë së produkteve në kohë reale. Përmes programit kompjuterik të përpunimit të të dhënave, reagime në buzë të veçanta rregullimi i zgjerimit termik të rrufe në qiell, dhe realizimi i hapjes së trashësisë së buzës për rregullim të hollë automatik, trashësi të produktit të kontrollit të shpejtë dhe efektiv me saktësi. Dhe ne kemi shkallëzim të mirë të kokës së vdes, sipas nevojave të klientëve, që përputhen me gjerësi të ndryshme të llojit "brenda bllokimit" pajisja rregulluese "ose" pajisja e jashtme e tipit të bllokimit të rregullimit të gjerësisë ", të jetë më i kënaqur me nevojat e klientit për prodhim më efikas.
Kostume me kokë vdesin për prodhim nën 5000 mm, trashësi midis 0.06 -0.18 mm CPP, PE, EVA, PVC, PET, PVB, PA, filma me një shtresë ose me shumë shtresa.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI