+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/high-speed-film-coating-die-series-83.jpg

Veshje filmi me shpejtësi të lartë Seria Die

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Veshja e filmit me shpejtësi të lartë e Jwell Company miraton buzë të trasha të tipit T me sistem rregullimi manual për të thjeshtuar funksionimin e ndërrimit të gjerësisë së produktit dhe rregullimin në internet. Çdo sistem i pavarur i rregullimit të buzës mund të minimizojë çështjet e skajit të trashë. Kështu në mënyrë efektive zvogëlimi i mbeturinave të polimerit dhe substratit. Kjo vdes e përshtatshme për prodhimin e gjerësisë nën 5000 mm, trashësia prej 0.012-0.12 mm e produkteve të veshjes PP, PE, PET, EVA.

Rregulloni shpejtësinë dhe saktësinë e gjerësisë, veprimi i përgjithshëm i montimit të mbylljes në gjerësinë e plotë
rregullimi. Sapo produktet të arrijnë kërkesat e dëshiruara të trashësisë së skajit, rregulloni cilësimet e sistemit të mbylljes fiksohen, pasi rregulloni përsëritur gjerësia nuk ri-rregulloni sistemin e mbylljes.
Pastrimi dhe mirëmbajtja e shpejtë. Operatori mund të hapë shpejt sistemin e rregullimit të gjerësisë së skajit të trashë, të vendosë kruajtësin prej bronzi për të hequr polimerin e karbonizuar.
Struktura e mbylljes shumë efikase: Përdor një strukturë unike mbyllëse ftohëse, për të siguruar një periudhë afatgjatë
prodhimi i plastikës nuk rrjedh.
Siguria op Miraton mbylljen jo të plotë të ngrohjes së integruar të çelikut, efikasitetit dhe kursimit të energjisë.


1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI