+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/high-speed-single-screw-extruder-pe-pp-double-wall-crugrugated-pipe-production-line-47.jpg

Linja e prodhimit të tubit të valëzuar me dy mure me ekstuder me një vidë me shpejtësi të lartë

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Performanca vant Përparësitë

Linja e tubave të valëzuar është gjenerata e tretë e produktit të përmirësuar të Suzhou Jwell. Prodhimi i ekstruderit dhe shpejtësia e prodhimit të tubit janë rritur shumë me 3-20% në krahasim me produktin e mëparshëm. Zilja në internet mund të arrihet për të siguruar performancën e produkteve të tubave të valëzuar të formuar. Miraton sistemin Siemens HMI.

Machine Makina e derdhur e mbyllur e projektuar rishtas miraton një sistem ftohës të veçantë me efikasitet të lartë për formimin e moduleve të aluminit, i cili përmirëson shumë efikasitetin e ftohjes në prodhimin e produkteve të tubave të valëzuar;

Machine Makinë nxjerrëse me një vidë me shpejtësi të lartë, me dalje të lartë që mbështet një dizajn profesional të mykut të nxjerrjes së tubave të valëzuar për të arritur nxjerrje të qëndrueshme në shkallë të gjerë;

Inter Shkëmbim i mirë i modulit; moduli i formimit të aluminit përdor material alumini të aliazhit aliazh me cilësi të lartë LY12 me përmbajtje bakri ≥ 5%, proces i saktë i hedhjes së presionit, material me densitet të lartë, pa pore drite, përdorimi afatgjatë nuk deformohet lehtë. Mund të personalizojë skema të ndryshme të modulit të modulit sipas kërkesave të përdoruesit;

● Mbështetëse prerëse automatike DWC, kontroll kompjuterik, pozicion i saktë i prerjes, funksionim i qëndrueshëm dhe i lehtë për tu përdorur.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI