+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

Si e përmblidhni 2020 dhe përqafoni 2021?

Koha: 2021-01-07

Ka shumë mënyra për të pritur Vitin e Ri. Ngjarja e vrapimit në distanca të gjata e organizuar nga Jwell mund të jetë e veçantë.

Në orën 8:00 të 1 janarit 2021, punonjësit nga fabrikat e ndryshme të Jwell Company u rreshtuan me rregull në shesh. Njerëzit Jwell të veshur me kostume "China Red" dhe "Vitality Blue" sollën një prekje të ngjyrave të ndritshme në fabrikën e dimrit. Sot, temperatura e secilës zonë të fabrikës është minus 5 ℃. Ndërsa shumica e njerëzve ende po shijojnë ngrohtësinë e shtratit, njerëzit e Jwell e fillojnë vitin e ri në një mënyrë të veçantë.

Vrapimi në distanca të gjata i Vitit të Ri, si një aktivitet tradicional sportiv i dashur nga punonjësit e Jwell Company, është mbajtur me sukses për 15 seanca deri më tani. Ajo ka një gamë të gjerë ndikimi dhe është bërë një aktivitet i markës i kulturës korporative të Kompanisë Jwell për të dhënë dorëheqjen nga e vjetra dhe për të mirëpritur të renë.

Kaloni vitin e ri dhe hapni të ardhmen!

Udhëtoni në vrullin dhe filloni një udhëtim të ri!

"Fitnesi në distanca të gjata, shpesh vrapimi për të mbajtur zemrën të shëndetshme." Distanca 15-vjeçare në Ditën e Vitit të Ri ka dëshmuar rritjen e njerëzve të Jwell. Rëndësia e vrapimit në distanca të gjata ditën e Vitit të Ri e ka tejkaluar prej kohësh vetë aktivitetin. Ne jo vetëm që shpresojmë që të gjithë do ta kthejnë vrapimin në distanca të gjata në një "vrapim normal", por gjithashtu do t'i kushtojmë vëmendje stërvitjes së rregullt, me një trup të shëndetshëm dhe energji të bollshme. Në punën dhe jetën e ardhshme, ajo gjithashtu demonstron plotësisht frymën e shpirtit të lartë dhe guximin e njerëzve të Jwell.

Çdo vit, ne e përshëndesim Vitin e Ri me vrapim; çdo vit, ne krijojmë shkëlqim me vrapimin. Në ditën e parë të vitit 2021, edhe një herë kaluam Vitin e Ri me kokën lart dhe përshëndetëm dritën e parë të vitit të ri me vrapim. Ne u rritëm me një dritë të zbehtë. Ne ecëm përpara dhe shfrytëzuam vrullin. Ne na ra stili, dhe do të jemi gjithashtu në të ardhmen. Rezultate të mira çdo ditë!

Ambient krejt i ri, shpalosje e planit, pasion i lulëzuar, i pathyeshëm!

Shkoni deri në fund dhe futuni në një epokë të re të artë!

Asnjë dimër nuk është i pakapërcyeshëm dhe asnjë pranverë nuk do të vijë. Në 2021, Jwell Machinery gjithashtu do të çojë në momentin e artë të zhvillimit. Duke u përballur me konkurrencën gjithnjë e më të ashpër të tregut dhe situatën e industrisë, njerëzit e Jwell do të vazhdojnë t'i përmbahen frymës së "këmbënguljes dhe inovacionit", të punojnë së bashku dhe të punojnë së bashku për të arritur të njëjtin qëllim, të vazhdojnë të vrapojnë dhe të hyjnë në një epokë të re të artë!

Ne do të vazhdojmë të jemi së bashku në 2021, dhe do të mbetemi këmbëngulës dhe të apasionuar pas kësaj industrie. Le të rinovojmë dhe të nisemi së bashku dhe të dëshmojmë mrekulli të reja!