+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/hydraulic-screen-changer-system-system-18.jpg

Sistemi Hidraulik i Ndërrimit të Ekranit

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Një panel me ndryshues të ekranit me pozicion pune të dyfishtë:
Screw Vidhosja e ekstruderit mund të nxirret direkt nga ndërruesi i ekranit, është i përshtatshëm për tu hequr dhe pastruar,
● Miraton teknologjinë e përparuar të vulosjes adaptive të presionit, përmes presionit të polimerëve për të drejtuar përbërësit e vulës, për të arritur efektin më të mirë të vulosjes dhe për të ndryshuar ekranin më shpejt.
Bol Bolonat e tipit depërtues lidhin ekstruderin.
Comb Kombinime modulare, të përshtatshme për makineri standarde të ndryshme nxjerrjeje, dhe të përshtatshme për tu pastruar.
● Miraton pajisjen e brendshme të ngrohjes, për siguri dhe kursim të energjisë. Tela të mbyllura plotësisht, për pamjen elegante.


1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI