+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/madh- diametri-hdpe-solid-wall-pipe-extrusion-line-62.jpg

Linja e nxjerrjes së tubit me mur të ngurtë me diametër të madh HDPE

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Performanca vant Përparësitë

Ekstruderi është seri JWS-H me efikasitet të lartë, ekstruder me një vidë me dalje të lartë. Dizajni i veçantë i strukturës së fuçisë së vidhave siguron njëtrajtshmëri ideale të shkrirjes në temperatura më të ulëta të tretësirës. I projektuar për nxjerrjen e tubave me diametër të madh, myku i strukturës së shpërndarjes spirale është i pajisur me një sistem ftohës të brendshëm të tubit thithës në myk. Kombinuar me një material të posaçëm me ulje të ulët, mund të prodhojë tuba me mure ultra të trasha, me diametër të madh. Hapja dhe mbyllja e rezervuarit të vakumit me dy faza, kontrolli i centralizuar i kompjuterizuar dhe koordinimi i traktorëve të shumtë zvarritës, prerësit pa copëza dhe të gjitha njësitë, një shkallë e lartë e automatizimit. Traktori opsional me litar teli mund të bëjë funksionimin fillestar të kalibrit të madh

tub më i përshtatshëm.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI