+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/main-technical-specifications-of-hdpe-high-efficiency-single-screw-extruder.jpg

Specifikimet kryesore teknike të ekstuderit me një vidë me efikasitet të lartë HDPE

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Përparësitë:
Përdoret gjerësisht në fushën e furnizimit me ujë dhe furnizimit me gaz. Seksioni i ushqimit është strukturë e zakonshme me kontrollues të temperaturës, dhe e lehtë
për të marrë kapacitet të lartë dhe nxjerrje të qëndrueshme. Me strukturë të përparuar me vidë BM, është në gjendje të ndajë materialin HDPE nga i ngurtë në të lëngët.

 

Karakteristika:
Duke përdorur modelin e ri të vidave të pengesave, ky ekstruder ka një kapacitet të lartë të nxjerrjes në RPM të lartë me konsum të ulët të energjisë dhe ky ekstruder mund të fitojë një efekt të mirë përzierjeje në temperaturë të ulët, dhe ky ekstruder mund të kontrollojë prerjen e materialit për të marrë temperatura ideale dhe e shkrirë madje, në mënyrë që të shmanget shenja e valëzimit në murin e brendshëm të tubit me diametër të madh.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI