+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/narrow-gap-coating-die-series.jpg

Veshje e ngushtë e hendekut Vdesin Seritë

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Veshja e ngushtë e kokës mund të prodhojë një shtresë shumë të hollë dhe veshje optike transparente, gjithashtu mund të bëjë që veshja të mbahet në intervalin e tolerancës shumë të saktë, Ndryshe nga veshja e lëngshme e fshirjes në materialin e bazuar, sistemi ynë i kokës së veshjes së ngushtë të hendekut i takon buzës së vdesit hendeku është i kundërt
Veshje më e madhe (0.0762 mm) vdesin kokën, kështu që veshja më e hollë do të arrijë në 1um përmes buzës së vdesit. Në rastin e trashësisë së gjendjes vetëm në 0.002 mm ose 2um, sistemi i kokës së ngordhur të veshjes së ngushtë mund të kontrollojë të gjithë gamën e tolerancës së kapacitetit të veshjes me gjerësi rreth 5%. Ne dizenjojmë që buza e vdesit është fikse, kështu që mund të përdorim tehun e kontrollit për të kontrolluar trashësinë dhe gjerësinë e veshjes. Trashësia e veshjes nga më pak se 1um në 254um. Koka e vdesit mund të përpunojë të gjitha llojet e ngjitësit (përfshirë ngjitësit e veçantë transparent), baterinë, kondensatorin qeramik, sipërfaqen dekorative, elektronike
mediumi i ekranit, membrana e filtrimit, dyshemeja, qelizat e karburantit, balta magnetike, produktet mjekësore, materialet e rezistencës ndaj dritës, shirit ngjitës i ndjeshëm ndaj presionit, bateri diellore, superpërçues, rrip i grisur dhe dritarja me film, etj.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI