+ 86-519 87878918-
AlbanianEN

Lajme

Ti je ketu : Fillimi / Lajme

Linja e nxjerrjes së tubave të ventilimit të ajrit PE që funksionon me sukses në fabrikën e MAKINERIA SHANGHAI JWELL

Koha: 2018-09-12

Në shekullin 21, me ndjekjen e jetës së shëndetshme nga njerëzit, krijimin e një mjedisi të brendshëm të shëndetshëm dhe të jetueshëm, sistemi i ventilimit të ajrit po bëhet gjithnjë e më popullor. Tubi i ventilimit të ajrit është komponenti më i rëndësishëm i tubit në sistemin e ventilimit të ajrit.

Kohët e fundit, Linja e Nxjerrjes së Tubave të Ajrimit të JWELL Machinery, e prodhuar për një kompani gjermane, ka funksionuar me sukses në fabrikën e SHANGHAI JWELL MACHINERY. Drejtimi i shtegut është shumë i suksesshëm, duke tërhequr shumë klientë vendas dhe të huaj për të vizituar vrapimin. Funksionimi i linjës së prodhimit është shumë i qetë, kanë bërë që produktet e tubave të bukur të vijnë në botë. Klientët tanë janë të veçantë, ata zgjedhin rozën si ngjyrën e tubit. Ngjyrë e ngrohtë, e bukur, ashtu si kërkimi i njerëzve për një jetë më të mirë.

1) Dizajni i vidave speciale kundër materialit të veçantë të tubave të ventilimit të ajrit.
2) Dizajni i avancuar dhe i patentuar i kokës së nxjerrjes kundër tubave të ventilimit të ajrit.
3) JWELL siguron modelin e strukturës së tubave të ventilimit të ajrit (Zgjidhja Turn-Key për klientët tanë).
4) Me anë të valvulave me raport të dyfishtë, arrini kontroll të saktë ndaj presionit të ajrit për shtresa të dyfishta tubash.
5) Binarët linearë të makinës së valëzimit, sigurojnë lëvizjen e saktë me tolerancë më të vogël se 0.02mm dhe minimizojnë humbjen e materialit gjatë fillimit të linjës.
6) Sistemi i thjeshtë i kalimit në blloqe sipas modelit vertikal të valëzimit.
7) Dizajni modular i pajisjeve të linjës, korniza mekanike e ekstruduesve mund të sigurojë këste në vend për klientët.
8) I kontrolluar nga kompjuteri, nuk ka nevojë për ruajtje të personelit, shkallë e lartë automatizimi.
 
Gjurma në fabrikë është vrapim i vazhdueshëm, shpejtësi e madhe me ujë të ftohur, shpejtësi deri në 4m/min. Kjo shpejtësi është shpejtësi e dyfishtë ose e trefishtë në krahasim me linjat normale të tubave të valëzuar në treg. Dhe funksionon në mënyrë të qëndrueshme, shkalla e produkteve të gatshme është e lartë kur filloni të përdorni pajisjet.

Karakteristikat e tubave & Aplikacion
1,Karakteristikat e tubave
 
Instalim i lehtë dhe fleksibilitet i shkëlqyeshëm. Dizajni i strukturës së valëzuar me mur të dyfishtë të zbrazët, muri i brendshëm është shumë i lëmuar, i lehtë për t'u pastruar, zvarritje me fërkime të ulëta, i papërshkueshëm nga zëri dhe ruajtja e nxehtësisë.
 
2, Aplikacion
 
Kush do të jenë klientët e mundshëm?
Konsumatorët që përdorin gjerësisht tuba PPR/PERT, dhe gjithashtu pajisin makina të ventilimit të ajrit. Industria e ngrohjes dhe ventilimit, Industria e ftohjes së ajrit do të jetë me një zhvillim të madh potencial.
 
3, Te dhena teknike