+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/pe-pp-pvc-and-wood-plate-extrusion-line-62.jpg

Linja e nxjerrjes së PE, PP, PVC dhe pllakave të drurit

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Linja e nxjerrjes WPC: Ai miraton dizajn të veçantë të vidave dhe fuçisë, mykut dhe ekstruderit për produktet e plastikës prej druri. Seria e produkteve të kompanisë Jwell: Linja e nxjerrjes së bordit të trashë me një hap, Linja e nxjerrjes së profilit WPC me një drejtim; Linja e nxjerrjes së peletizimit WPC dhe lloje të ndryshme të Myk WPC.

Produktet WPC mund të prodhohen nga makina nxjerrëse me dy hapa, ose peletimi së pari përmes makinës extrison, do të kursejë energji dhe vend, ka disa veçori: prodhim i lartë, presion i qëndrueshëm i nxjerrjes, plastifikim i lartë dhe përzierje e mirë. Dizajni i vidave të optimizuara kanë forcë të vogël prerëse dhe nuk është e lehtë të presësh fibra druri, plastifikim i mirë. Kjo linjë nxjerrjeje mund të prodhojë produkte të profilit PE, PP ose PVC WPC, aplikimi kryesor është për tabaka druri, dysheme brenda dhe jashtë, dhe dekorim jashtë, etj.,


1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI