+ 86 18851210802
AlbanianEN
  • /img/pe-97.jpg

Linja e nxjerrjes me dy hapa nga druri-plastika PE&PP

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Mënyra me dy hapa është që materialet e përbëra prej druri-plastike të kompletohen në pajisje të ndryshme të përzierjes, nga loja, produktet e nxjerrjes, përzierja e lëndës së parë në një formulë të caktuar, duke formuar grimca druri-plastike në mes, dhe pastaj duke shtrydhur produktet.


Dhe në ditët e sotme, aktualisht përdoret mënyra me dy hapa, aplikimi i një granulimi të extruderit me përdorim të gjerë të përgjithshëm me dy konë ose dy extruder, dhe pastaj produkte të ekstruderit me kone të dyfishtë ose me një vidë, të përdorura kryesisht në dysheme të brendshme ose të jashtme, parapet , tabaka, të tilla si produkte plastike PE nxjerrje. Për shkak të avantazheve: funksionimi i thjeshtë, kërkesa më të ulëta për nivelin e përgjithshëm teknologjik dhe pajisjet e përputhjes së mykut dhe nxjerrjes sesa një hapi, dhe gjithashtu investime më të vogla në pajisje relativisht.

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

Na Kontaktoni