+ 86-519 87878918-
AlbanianEN
  • /img/pp-hollow-building-formwork-dual-out-extrusion-line-49.jpg

Linja e nxjerrjes së dyfishtë të kallepit të ndërtimit të zbrazët

HETIM
  • Detaje
  • Video Fabrika
  • Përparësia konkurruese
  • PAKETIMI & Dërgimi

Zbatimi dhe tipari

Forma e ndërtimit të zbrazët të PP dyfishon linjat e nxjerrjes Plate & Sheet Equipment Jwell Co, Ltd, prodhoi PP një myk dyfishoi linjën e prodhimit të shabllonit të ndërtimit në bazë të linjës së prodhimit tradicional 915 mm, që jo vetëm që mund të plotësonte kërkesën e prodhimit të madh dhe energjisë së ulët.

Karakteristikat

Line Linja e prodhimit me tre shtresa të koekstruacioneve

Distrib Shpërndarës i përbërë me tre shtresa

. Kallëp me rrjetë me shumë shtresa

Board Tabela e tipit tre klasash

Tra Traktor i kombinuar

Machine Makinë automatike për prerjen e gjatësisë fikse

1. Jwell është prodhuesi më i madh i makinerive të nxjerrjes plastike në Kinë. Ne punojmë ngushtë me markën e famshme botërore, pajisjet tuaja gjithashtu mund të pajisen me çdo markë përbërëse që dëshironi.

2. Jwell ka linjë testimi të nxjerrjes së vidhave të dyfishta parrel dhe linjë testimi me një vidë. Laboratori ynë i testimit ju ndihmon të provoni nën drejtime realiste të prodhimit, si dhe të përmirësoni më tej teknologjinë tuaj të përpunimit përmes testit tonë dhe t'ju ndihmojë të zgjidhni llojin e duhur të pajisjes.

3. Duke punuar me Jwell, mund të jeni të sigurt se kërkesat tuaja të shërbimit dhe mirëmbajtjes do të dokumentohen saktë dhe se keni ekzaktësisht burimet dhe aftësitë e duhura në vend përpara fillimit. Ekipi ynë me përvojë do të punojë me ju për të identifikuar njerëzit, burimet dhe dokumentacionin e procesit që ju nevojitet për të mbështetur aktivitetet tuaja të mirëmbajtjes.
4. Jwell ofron trajnim teknik, drejtimi dhe sisteme për punonjësit dhe inxhinierët nga furnizuesit nga e gjithë bota.

Të gjitha makineritë janë të paketuara nga ekipi ynë profesional, do të paketohen me paletë druri. Për disa pjesë këmbimi të rëndësishme, ne do të paketojmë me kutinë prej druri.

NA KONTAKTONI